Om meg

Mitt navn er Heidi og jeg er en 38 år gammel jente fra Porsgrunn, bosatt i Holmestrand. Jeg jobber som innkjøper i verdens beste blomsterkjede; Mester Grønn. Jeg er gift med Frank Tindvik, som la skøytene på hylla i 1996 etter å ha blitt landsmester på 1500 meter. I 2010 returnerte han til isen for moro skyld, men det ble raskt mer alvor.

På min blogg ønsker jeg ganske enkelt å inspirere andre til å trene. Selv om det ikke finnes noen garantier her i livet, så er fysisk aktivitet selve grunnlaget vi legger for å bli gamle med god helse. Listen over helsegevinster ved trening er lang! Derfor er det viktig å ta vare på kroppen sin! Selv har jeg drevet med en eller annen form for trening så lenge jeg kan huske, men har siden sommeren 2014 fokusert mer og mer på styrketrening. Kroppen min har blitt sterkere både fysisk og psykisk gjennom treningen. Jeg har ingen formell utdannelse innen idrett/trening, kunnskapen har jeg tilegnet meg ved å lese mye om trening på nett, blogger og i bøker, blant annet boken om styrketrening fra Olympiatoppen.

Vinteren 2017 inngikk jeg et samarbeid med Bara Sportswear, treningsklær med norsk design, med base i vakre Tromsø. Klærne er fantastiske, og noe jeg absolutt kan stå inne for. Bara ønsker å ha fokus på en sunn, balansert livsstil, og på deres instagram profil finner du både vakre naturbilder og bilder fra treningssenter. Altså passet dette meg perfekt. Rabattkoden heidi15 gir deg 15% rabatt på ditt kjøp i deres nettbutikk.

Heidi ❤

Reklamer

4 tanker på “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s