Om meg

Mitt navn er Heidi og jeg er en 39 år gammel jente fra Porsgrunn, bosatt i Holmestrand. Jeg jobber som innkjøper i verdens beste blomsterkjede; Mester Grønn. Jeg er gift med Frank Tindvik, som la skøytene på hylla i 1996 etter å ha blitt landsmester på 1500 meter. I 2010 returnerte han til isen for moro skyld, men det ble raskt mer alvor.

På min blogg ønsker jeg ganske enkelt å inspirere til en aktiv livsstil. Selv om det ikke finnes noen garantier her i livet, så er fysisk aktivitet selve grunnlaget vi legger for å bli gamle med god helse. Listen over helsegevinster ved aktivitet er lang! Derfor er det viktig å ta vare på kroppen sin! Selv har jeg drevet med en eller annen form for trening så lenge jeg kan huske, men har siden sommeren 2014 fokusert mer og mer på styrketrening. I tillegg elsker jeg å være ute i naturen, marka hjemme i Holmestrand blir flittig brukt, både til løpeturer og gåturer.

Jeg trives aller best i vakre Vang i Valdres, der har Frank og jeg har vårt eget lille hytteparadis. Vi har rundt 70-90 døgn på hytta i året, fjelltoppene roper på oss og vi tar turen så fort vi har muligheten.

The mountains are calling and I must go…..

Heidi ❤

4 tanker på “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s