Om meg

Mitt navn er Heidi og jeg er en 40 år gammel jente fra Porsgrunn, bosatt i Holmestrand. Jeg er gift med Frank Tindvik, som la skøytene på hylla i 1996 etter å ha blitt landsmester på 1500 meter. I 2010 returnerte han til isen for moro skyld, men det ble raskt mer alvor. Frank kvalifiserte seg til NM allround både i 2019 og 2020.

På min blogg ønsker jeg ganske enkelt å inspirere til en aktiv livsstil. Selv om det ikke finnes noen garantier her i livet, så er fysisk aktivitet selve grunnlaget vi legger for å bli gamle med god helse. Listen over helsegevinster ved aktivitet er lang! Derfor er det viktig å ta vare på kroppen sin. Selv har jeg drevet med en eller annen form for trening så lenge jeg kan huske. Jeg liker å trene variert, både styrketrening, løping og klatring er endel av hverdagen. Det jeg brenner mest for er fjellturer, først og fremst toppturer både sommer og vinter.

Jeg trives aller best i vakre Vang i Valdres, der har Frank og jeg har vårt eget lille hytteparadis. Vi har rundt 90 døgn på hytta i året, fjelltoppene roper på oss og vi tar turen så fort vi har muligheten. Drømmen på sikt er å bosette seg i Vang og ha fjellene tilgjengelig 365 dager i året.

The mountains are calling and I must go…..

Heidi ❤

4 tanker på “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s