Sjønosi 1102 moh

Sjønosi ligger i vakre Lærdal. Turen starter like over Helland i Erdal (FV 243 fra Lærdal), parkeringslomme med plass til 2-3 biler. Første del av turen går i fin bjørkeskog som åpner seg opp og du skimter fjord og fjell rundt deg. Dette er en gammel stølsvei som fører deg opp til stølen Glep 850 moh som ligger vakkert til.

Stien fortsetter opp bak stølen og flater ut. Etterhvert dukker fjordarmene opp og landskapet åpner seg foran deg. Turen er godt merket helt ut til toppunket Sjønosi hvor du har formidabel utsikt. Du ser blant annet rett over til Vetanosi som er en annen favorittur i Lærdal.

Totalt er turen cirka 10 km t/r og 900 høydemeter.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s