Høgegge 1643 moh

Tidligere i uken gikk jeg til en topp jeg aldri har vært på tidligere. Frank og pappa jobbet på huset og jeg stakk til fjells. Toppen ligger i det jeg vil kalle bakgården vår. Jeg har fått mange spørsmål på instagram om denne turen. Du kjører opp ved Slettefjellbommen (Vang sida) og tar innover mot Herredalen/Rysndalen. Kjør veien helt til enden og parker her.

Jeg fulgte DNT-stien mot Tomashelleren oppover mot Rysntjernet. Videre fortsatte jeg innover til to vann som ligger på cirka 1438 moh. Her tok jeg av fra stien og gikk sørover. Det er enkelt terreng å navigere i, lettgått. Det er ikke merket, men jeg fant en naturlig rute til toppen.

Utsiken er helt RÅ! 2000-metere så langt øyet kan se. Det blir definitivt ikke siste gangen jeg går hit. Denne havner definitivt på favoritt lista mi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s