Torsstein 1170 moh

Lærdal byr på vakre Vestlandsfjorder og bratte, varierte turer, det er bare å ta beina fatt, en ting er sikkert det går oppover. Torsstein i Lærdal er intet unntak. Turen starter i boligfeltet ovenfor sykehuset i Lærdal. Herfra venter nesten 1200 høydemeter på godt merket sti. Hele veien oppover er det stedsskilt som sier hvor høyt i terrenget du befinner deg.

Etterhvert tar du av til høyre mot Liastølen, også dette er godt merket. Stien oppover er gammel stølsvei. Stien snirkler seg oppover og snur du deg rundt har du fantastisk utsikt over Lærdal og fjellene rundt. Liastølen ligger ca 900 moh. Stien fortsetter opp bak stølen og flater etterhvert noe mer ut, landskapet åpner seg mer og mer opp. Så er det bare en liten bratt kneik opp til Torssteinen hvor du har magisk utsikt.

Totalt er turen cirka 13-14 km t/r. Nesten 1200 høydemeter.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s