Annerledes-året 2020!

Annerledes-året 2020. Det har vært et tøft år for mange iforhold til jobb og ensomhet. Jeg føler meg uendelig takknemlig. Takknemlig for at jeg elsker å tilbringe tid ute, sammen med andre eller alene, for at både Frank og jeg har trygge jobber.

Når man ikke kan møtes inne, så kan man heldigvis møtes ute. Det har blitt mange fine turer både med venninner, mamma og pappa, sammen med Frank og alene. Det fine er at mange har fått øynene opp for det vakre landet vi bor i. Ikke alle planlegger bilferie i Norge med Naf-boka slik som meg, men har tatt google-maps i bruk, uansett gøy at flere tenker at de også i fremtiden vil feriere mer i eget land.

Her er min korte oppsummering av annerledes-året 2020.

Jan/Feb
Før bekymring. Vi hørte om viruset i Kina, men tenkte ikke tanken på at det kunne komme til Norge. Masse fine skiturer, jeg feiret 40 års dag akkurat før Norge stengte ned.

Mars/April
Hytteforbud. Det ble mange lokalturer hjemme i Vestfold/Telemark, utforsking av nye steder vi ikke hadde vært. Jeg tilbrakte uante mengder med tid i garasjen, ikke for å skru på bil, men for å trene.

Mai
Hytteforbudet oppheves, hjemmekontoret flyttes til hytta i perioder og vi fikk masse digg vårskikjøring.

Juni/Juli
Fottursesongen kommer igang. Juni var unormalt varm og juli unormalt kald, men turer ble det og masse herlig tid i Vang. Vi ranglet med oss endel 2000-metere.

August
Masse flotte turer, blant annet årets høydepunkt Uranostind 2157 moh. Dronninga jeg har drømt om siden jeg var 8 år ble endelig virkelighet. MAGISK dag.

September/Oktober
Masse flotte fotturer, vinteren lot vente på seg.

November
Ennå mer fotturer, tror aldri vi har gått fotturer så sent tidligere.

Desember
ENDELIG! Vinteren kom til Vang og snøen lavet ned, hjemme var det mye regn og dårlig vær men som Frank bruker å si, når Heidi leser værmeldingen så er det ikke helt som alle andre. Når andre ser regn, ser jeg den ene timen det meldt litt mindre nedbør som en mulighet 🙂

Jeg sier meg fornøyd med 2020 og gleder meg til året som kommer!

Godt Nytt År ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s