Middag på Liglanern i Holmestrand!

//Inneholder sponsede klær fra Tufte Wear//

Formen var ikke helt på topp forrige uke, migrene og pottetett i systemet av pollen. Det som skulle være en rolig løpetur i begynnelsen av uka resulterte i veldig mange minutter i sone 5, kroppen jobbet på høygir. Heldigvis var jeg så heldig å få kontakt med lungelegen, hun har lagt til ennå en astmamedisin i medisinering min, så får vi se om det hjelper.

Igår søndag var hodepinen mye bedre og etter å ha tilbrakt nesten hele helga inne i det fine været var det godt å komme ut på ettermiddagen. Frank hadde allerede hatt en fire timers sykkeltur, men ble kona på tur, jeg er heldig. Frank stekte hamburgere som vi pakket inn i folie, ett par øl stakk vi også ned i sekken, sammen med tilbehør til burgerne og litt kaffe. Turen starter rett på utsiden av døra vår, det kaller jeg nærtur. Det er flere veier til Liglanern, du kan blant annet gå fra Botnestua.

Det var strålende sol og vi møtte kun på ett menneske i skogen. Fuglene kvitret, blåveis og hvitveis tett i tett, utrolig vakkert.

Det er ikke veldig lang tur inn til selve Liglanern, mener det er cirka 3,5-4 km fra Botnestua. På «toppen» har du fantastisk utsikt over fjorden, og ettermiddagssola steker godt på dager som igår.

Middagen smakte himmelsk, det er rart hvordan mat alltid smaker bedre når man spiser den ute i naturen. Det synes iallefall jeg. Det var vanskelig å løsrive seg, men etterhvert pakket vi ned i sekkene og trasket hjem igjen. Vi gikk det som en rundtur.

Perfekt avslutning på uka ❤

PS! Koden TUFTEHEIDI gir deg 25% rabatt på alle ordinære varer ut mandag 20 april!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s