Angers Klev i Holmestrand

Forrige søndag hadde jeg lyst på en liten ettermiddagstur. Jeg hadde trent styrke tidlig på dagen, men det fine været lokket meg ut og valget falt på en kort tur til Angers Klev og videre ned til kyststien. Jeg kjørte så langt jeg kom i Kleivanveien i Holmestrand. Her var det plass til noen biler og det var iallefall ikke vanskelig å se at jeg hadde kommet på rett sted. Det er satt opp en stor informasjonstavle, blåmerket sti går inn rett bak denne.

Første del av turen går på bred sti, før det smalner av og går bratt nedover. Her er det lurt å ha sko med gode såler, så du ikke sklir. Det kan være litt glatt på denne årstiden når det er fuktig i luften og løvet faller på bakken.

Det er ikke lange stykket til Angers Klev, en halv kilometer, så jeg gikk videre og kom etterhvert til et vanntårn. Herfra gikk det skogsvei videre nedover, men ikke gå skogsveien helt ned til den slutter, ta av inn på smalere sti, hvor det er skiltet ned til kyststien.

I enden av stien kommer du rett ned på kyststien, her kan du fortsette videre mot Sande eller til Holmestrand sentrum om du ønsker det. Jeg har løpt flere ganger langs kyststien, og det er utrolig flott. Idag gikk jeg derimot bare opp til en rasteplass ved Bogen, tok meg ett par Bixit kjeks og litt vann, så på utsikten over sjøen. Herlig.

Så var det bare å gå opp bratta igjen, samme vei tilbake til bilen. Kort tur på i underkant av 4 kilometer.

Livet er best ute ❤

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s