Tur til Valås i Porsgrunn!

Frank har hatt et inngrep i håndleddet tidligere i uken og må gå med armen i fatle 3-4 dager, derfor ble det ikke fjellet denne helgen. Det ble derimot en koselig tur til min hjemby Porsgrunn. Mamma og pappa tok oss med til Valås 263 moh. Vi parkerte på toppen av bakken ved Lillegårdskleivene, her var det en fin parkering.

Vi fulgte blåmerket sti opp til toppen av Valås, med flott utsikt over Porsgrunn. Igår var sikten så god at vi så helt til Lifjell og Gaustatoppen.


Fra toppen av Valås fulgte vi blåmerket sti videre rundt vannet Sortilen. Sola stekte godt igår, det var over tyve grader og skikkelig følelse av sommer. Vi fant oss et fint sted ved vannet, her spiste vi lunsj og drakk kaffe før turen gikk videre.

Vi tok en liten avstikker fra stien ned til Lannerdammen, her er det også fine rastemuligheter. Utrolig fint lys innover i skogen og ned mot dammen. Tilbake på stien igjen, gikk turen videre ned til bilen. Hele rundturen er cirka 5 km lang.


Etter tur ble det deilig middag hjemme hos mamma og pappa. Gamle lysbilder ble også tatt frem, fra Norgesferier og fjellturer da jeg var barn. Lite har egentlig forandret seg, jeg var like fascinert av Norge i 2019 som jeg var i 1988. En utrolig koselig lørdag ❤

Nå er det snart ut på tur igjen med våre to små nevøer ❤

Ha en nydelig søndag!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s