Løpegleden er tilbake!

Når du tar frem vektvesten og legger ut på løpetur, da vet du at løpegleden er tilbake. Etter ett år med mye frustrasjon rundt løpingen min, føler jeg endelig at jeg nesten er tilbake der jeg var før jeg fikk astma og allergi. Det hjelper selvfølgelig også at det er mindre pollen i lufta, lufta er kjøligere og friskere og jeg har ganske enkelt kommet i bedre form igjen. Jeg har lagt igjen mange mil i løpeskoene siden i våres, det har gitt uttelling. Det viste også helgens Navy Race, som ga meg skikkelig mestringsfølelse og økt tro på meg selv og formen min.

Så idag dro jeg vektvesten ut fra bunnen av skapet. Det ble 8,2km med 5 kilo i vesten – nydelig høstvær.

Løpegleden er definitivt tilbake!

1 tanke på “Løpegleden er tilbake!

  1. Tilbaketråkk: Don’t jinx it! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s