Ferie!

Det nærmer seg ferie ❤ Bare en dag på jobb, så setter vi kursen mot Valdres. Turene er linet opp, og vi håper på toppers turvær. Jeg skal få delt noen av turene med dere her på bloggen, og om ikke alt kommer i løpet av ferien, så skal det iallefall komme ut etter ferien.

De siste ni ukene har jeg trent et program fra Jon, som har inneholdt 3 løpeøkter i uka (hvorav en har vært rolig, og 2 har vært ulike former for intervaller). I tillegg har det vært 3 styrkeøkter i uka, alle har inneholdt knebøy, militærpress og pullups. Programmet er egentlig et 12 ukers program, men med ferien i sikte hadde jeg bare ni uker på meg, derfor har det blitt noen justeringer. Når ferien er over blir planen å kjøre dette programmet etter boka.

Jeg gikk ned fra 4-5 styrkeøkter til 3, men har vel aldri vært sterkere i knebøy enn jeg er nå. 4×4 på 80 kg på tirsdag, det har jeg aldri løftet tidligere. Målet for 2018 blir å nå 100kg, det har jeg jobbet for lenge.

Markløft har kommet forholdsvis lett for meg, makset på 125kg, men knebøy har ikke vært min øvelse, der er maksen min 92,5kg. Den skal jeg knuse før 2018 er over.

Jeg har heller aldri løpt så mye tidligere, som jeg har gjort de siste ni ukene. Flere av dere har vel fått med dere mine «helvetes intervaller», med utallige 400 metere, 800 metere, 1600 metere, bakkeintervaller osv. Jeg har hatt mange rare samtaler med meg selv under disse øktene for å komme igjennom. Det har til tider vært utfordrende med astma og allergi som har kommet det siste året, men jeg føler at jeg igjen er på riktig vei, selv om noen av øktene mine har vært skikkelig dritt, med kort pust og tette lunger.

Nå gledes det til fjellturer og annen ferietrening, det blir nok en god andel pullups i treet mitt på hytta. Ha en strålende helg når den snart kommer.

//Sponset innhold//

Og dere, Bara Sportswear har sommersalg, sjekk ut salget her. Jeg elsker blant annet de nye toppene som jeg har på meg på bildene over. Digg, mykt stoff. Tightsene er mine favoritter, sklir ikke ned, ikke gjennomsiktig og perfekt passform. Bara sine klær er helt normale i størrelsen. Happy Shopping.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s