På høygir!

Kroppen jobber på høygir om dagen. Etter en periode hvor allergien har vært ganske bra, er det nå igang for fullt igjen med gresspollen. Hovne øyne, snørrete nese og sinnsykt trøtt. Uvant for en som har fått allergi i voksen alder.

På planen idag sto bakkeintervaller. Da jeg kom hjem fra jobb skulle jeg bare legge meg fem minutter på sofaen, det var rett før jeg ble der. Jeg scrollet igjennom instastories, og der var Hanne sitt blide ansikt, klar for 4×4 på mølla, akkurat den motivasjonen jeg trengte idag. Jeg kunne jo ikke være dårligere.

Slang på meg treningsklær og jogget bort til bakken min. Pulsen lå unormalt høyt før jeg var igang. Det fungerte allikevel fint med korte, effektive bakkeintervaller i varmen.

10 min rolig jogg/mobilitetsøvelser

5 min kontinuerlig løping, hardt opp en 80m lang bakke, rolig ned igjen
3 min pause
Gjenta 4 ganger, totalt 20 min innsats

10 min rolig jogg/mobilitetsøvelser

Nå kan jeg lande på sofaen med god samvittighet, digg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s