Sesongens første fottur!

Endelig er fottur sesongen igang. Jeg har lengta etter fjelltopper i flere uker nå, fjellene bare roper. Fredag etter jobb satte Frank og jeg oss i bilen med kurs for vårt paradis i Vang i Valdres. Roen senker seg så fort vi skimter fjellene, og tråkker ut av bilen på hytta.

Årets første tur gikk til Skjøld 1577moh. Dette var faktisk den første turen vi gikk da vi kjøpte hytta tre år tilbake, og siden da har ikke jeg vært på den toppen. Sist satt jeg godt innpå platået, og fikk nesten ikke med meg den flotte utsikten, høydeskrekken tok overhånd. Denne gangen skulle jeg få med meg det vakre skuet over Vang og Jotunheimens tinder. Det blåste mildt sagt friskt, 15m/s så helt utpå kanten ble det ikke, men lenger enn sist. Dette er ingen lang eller vanskelig tur, 460 høydemeter og cirka 5 km en vei. På toppen får du mye utsikt for «penga». Det sies at stupet er det råeste Valdres har å by på.

Jeg har nå også opprettet en egen kategori på bloggen, som heter fjellturer. Noen av fjorårets innlegg er lagt i mappen, og fremover vil jeg legge fjellturene våre inn i denne kategorien. Da blir det enklere å finne frem tips til turer i vakre Valdres. Heldigvis er det bare 2 uker til ferien, og da skal mappen med fjellturer fylles opp. Kan nesten ikke vente ❤

God søndag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s