Sommer i Norge!

For noen fantastisk flotte dager det har vært den siste uken. La oss håpe dette bare er en forsmak på en like bra sommer.

Onsdag dristet jeg meg til intervaller utendørs, og det fungerte faktisk overraskende bra. Frank skulle gå rulleskøyter i Sandefjord, banen ligger ved Bugårdsparken i fantastiske omgivelser som virkelig får frem løpegleden. Jeg lover!

Onsdagens intervaller så slik ut:

10 min oppvarming
1 min rolig jogg
1 min løp hardt x10 runder
5 min gange

30 sek gange
30 sek rolig jogg
30 sek løp hardt x10 runder
5 min gange

30 sek gange
30 sek rolig jogg
30 sek løp hardt x10 runder
10 min nedtrapping

Det ble faktisk 11,3 km.  Korte intervaller skal jeg gjennomføre ute fremover, men de lange blir fortsatt på mølla for å skåne pusten mest mulig i disse pollentider.

17 mai startet Frank og jeg tradisjonen tro dagen med en treningsøkt. Ikke fordi vi er helt fanatikere, men fordi vi har lyst, og fordi vi kan. Frank dro ut på sykkeltur, og jeg tok en styrkeøkt. Før vi dro for å være sammen med familien og proppe oss fulle av is og kaker.

Håper alle får en nydelig pinsehelg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s