Baseøvelser og egenvekt!

Jeg får endel spørsmål om forslag til øvelser for både det ene og det andre, sannheten er at jeg har dessverre ikke så mange fancy øvelser å dele med dere. I keep it simple! Jeg liker baseøvelser som knebøy, markløft, militærpress, benkpress og pullups. Jeg er også veldig glad i øvelser hvor jeg bruker min egen kroppsvekt gjerne hengende fra en stang haha 😉 Pullups, ring rows, t2b osv. Pushups er også en øvelse jeg liker.

Dagens økt inneholdt både baseøvelser og egenvekt:

3x maks reps pullups m/10kg vektskive

W2H knebøy
4×2 knebøy @85% av 1RM

W2H militærpress
6×1 militærpress @90% av 1RM

Supersett:
3×10 opptrekk til stang (eller ring rows om du har slynge i nærheten, det hadde ikke jeg idag)
3×10 pushups

3×10 t2b

God onsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s