Tidsoptimist?

Alle som kjenner meg vet at jeg ikke er tidsoptimist. Jeg rekker som regel alltid toget før det jeg egentlig skulle tatt, og sitter stort sett å venter 10-15 minutter før avtalt tid når jeg skal møte noen. Men…….. når det kommer til trening, så er det utrolig hva jeg tror jeg kan få trøkt inn på en økt.

Etter to måneder med dette programmet, dro jeg frem et program jeg fikk fra Jon ifjor, som jeg fremdeles ikke har gjennomført. Programmet ble satt opp med tanke på oppkjøring til Toughest, men da jeg slet med å finne ut av både allergi og det som viste seg å være astma, ble det liggende. Nå har jeg derimot tatt det frem. Programmet har tre løpeøkter og tre styrkeøkter i uken. Jeg kommer til å justere litt på løpingen, to dager i uken, tre om jeg føler for det og har tid. Det inneholder derimot ikke markløft…. en av mine favoritter.

Som Jon skrev; the reason I didn’t put in any deadlifts is because they’re a little more taxing on the body than squats are, and I wanted you to be able to focus your energy more on going hard on the runs and other lifts without compromising recovery. Also squats should have a little more carryover into the race.

Jeg vil liksom ikke legge bort markløften helt, så jeg hentet markløft fra et tidligere program fra Jon og la til det. Tenkte også jeg skulle slenge på litt bicepscurl, tricepspress osv, da programmene fra Jon inneholder MYE baseøvelser og pullups…. Meeeeen når jeg idag hadde vært på gymmen i to timer og fortsatt ikke var ferdig, så måtte jeg innse at jeg får holde meg til programmet Jon har satt opp. Men markløften tar jeg ikke ut 😉

Dagens program ble da som følger:

Oppvarming – 10 min mobilitetstrening

W2H markløft (W2H = jobb opp til tungt, ikke maks)
3×2 markløft @80-85% av 1RM
4×5 raske markløft @65% av 1RM (pass på teknikken)

W2H knebøy (W2H = jobb opp til tungt, ikke maks)
5×10 knebøy @60% av 1RM

5 runder
Maks pullups
Maks ring rows
Maks pushups (skulle vært dips, men jeg har en skulder som ikke er så glad i dips om dagen)
2 min hvile mellom hver runde

5×20 renegade rows

Frank koste seg blant annet med 700 ettbeins knebøy, fytti katta, det har jeg IKKE lyst til å sette inn i mitt program haha.

God søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s