Vår og utetrening!

Det er sikkert flere enn meg som synes våren har kommet sent iår. Vi har fremdeles mye snø i hagen, men heldigvis smelter det fort nå som varmen endelig har kommet. Noe av det beste med våren er utetrening. Ja, pollen gjør det utfordrende, men ett par doser astmamedisin og solbriller for å slippe å få for mye pollen inn på øynene, gjør at det fungerer greit. All ære til dere som har levd med denne allergidritten hele livet, jeg har jo tross alt fått det i voksen alder og sluppet unna mange år med plager, viktig å tenke positivt 😉

Anyways…. onsdag hadde Madelen og jeg endelig avtalt at vi skulle få gjennomført årets første bakkeintervaller, eller bakkesprinter er kanskje mer riktig. Bakkesprint ute, det er et sikkert vårtegn. Bakken der vi hadde planlagt å løpe var full av snø, men vi fant en annen bakke uten snø og med lite trafikk. Siden det var årets første, og Madelen fødte for litt over tre måneder siden, lot vi vektvesten ligge igjen hjemme;)

Idag dro jeg ned til sentrum med ferdigsmurt frokost. Jeg tok en løpetur langs den flotte kyststien her i Holmestrand. Vindstille og sol fra skyfri himmel. Fantastisk! Etter løpeturen hentet jeg frokosten i bilen og satte meg på en benk og nøyt sola og utsikten utover vannet.

Og ikke nok med det, fikk også til en venninnedate på brygga med årets første softis i ettermiddag.

Håper alle har hatt en deilig helg ❤

Sjekk forresten ut nyhetene hos Bara Sportswear – OMG. Du får 15% rabatt på alle varer til ordinær pris med koden heidi15.

//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s