Snapping workout!

Idag har jeg styrt snapchat kontoen til Bara Sportswear. Privat har jeg ingen aktiv snapchat konto, og synes det var litt skummelt. Heldigvis fikk jeg med min venninne Hanne som også er Barafan, både på trening og snapping. Det ble veldig gøy, og jeg håper dere som har fulgt med synes det var artig å få et innblikk i litt av min hverdag.

Vi har snappet fra økta, som besto av følgende:

A 3×3-5 Knebøy
B 2×8 Knebøy
C 3×5 Benkpress
D 3×6-8 Militærpress
E1 3×10-12 Sittende roing smalt grep
E2 3x 12-15 Sittende facepull m/tau

5 runder:
F1 5-8 pullups
F2 5-8 toes to bar
F3 100m rosprint

G 3x 10-12 bicepscurl per arm

Utrolig koselig å endelig få trene litt tyngre styrketrening med Hanne igjen. For å se vår snapping, følg bara.sportswear på snapchat. Det er også pågående flyttesalg nå. En av mine favoritter er tightsen Dark Night, sikre deg dine favoritter på salget.

//Sponset Innhold//

God tirsdag ❤

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s