Sol, sol, sol!

Jeg tror vi alle kan være enig om at det har vært tidenes påske. I Valdres har sola skint fra skyfri himmel, ikke et vindpust. Sola har varmet godt utover dagen, tiltross for ned mot minus 17 grader på morningen.

Frank og jeg tok med oss Fonn, svigerfar sin hund til fjells. Han er en nesten 10 år gammel Vorsteh og ble for noen uker siden operert for kreft. Heldigvis sa dyrlegen at han kan ha mange gode år igjen fortsatt, og han kunne fint gå på ski i påsken, noe han elsker. Frank har kanskje ikke gått så mye på ski, mer ploget etter Fonn, som helst vil løpe hele tiden. Han er helt ustoppelig. Jeg lover at jeg har iallefall gått på ski, det koster krefter å henge på en skøyteløper og Vorsteh i løypene. Smart som jeg er, la jeg nye ullsåler i skiskoene første skituren, noe som har resultert i flotte kjøttsår på begge hælene. Frank har teipet opp føttene mine før hver skitur, og vi fikk fire flotte turer.

Den flotteste turen var nok turen opp over Slettefjell, 400 høydemeter, men for et skue. Høyeste punktet på skituren er 1315 moh, magisk utsikt til vakre Jotunheimen og Vangsfjellene.

Etter skiturene har vi kost oss i påskesola på terrassen. Kanelboller, øl, vin, pottis, sjokolade, marsipan, smågodt ++++ ja, vi har kost oss hver eneste dag uten dårlig samvittighet.

Imorgen er det tilbake til hverdagen, styrketrening står på planen. Jeg er klar for en ny uke, kroppen er fylt opp med D-vitaminer og frisk luft.

Håper alle har hatt en strålende påske ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s