New shoes!

Til bursdagen min var jeg så heldig å få nye løpesko av Frank. Føttene mine er brede, med høy vrist, i tillegg overpronerer jeg. Derfor kan det være vanskelig å finne gode løpesko. Jeg sverget lenge til Asics Kayano, tiltross for at de er litt smale for mine føtter, men det har vært det beste alternativet.

Ett par år tilbake kjøpte jeg Hoka sine fjellsko, og var frelst. Disse har jeg brukt MYE, letteste, mykeste turskoene du kan tenke deg. Jeg ble hooked on Hoka, og måtte prøve løpeskoene også, valget falt på denne. Hoka Tracer har jeg brukt til intervaller, og var skoen jeg løp min raskeste 10km med under Holmestrand Maraton, 51:47. Allikevel er den også noe smal, og gir ikke helt god nok støtte til meg som overpronerer.

Så da Hoka lanserte en sko med støtte for overpronasjon, måtte det bli årets bursdagsønske. Hoka Arahi ❤ Dette er de beste løpeskoene jeg noensinne har hatt. Første økta jeg hadde med dem var helt uten vondter og gnagesår, noe jeg alltid får med nye sko, men ikke med disse. Skoene har vanvittig god støtdemping, og veier nesten ingenting. I tillegg passer de mine brede føtter med høy vrist. Skoene er ikke sponset, kun et veldig godt tips fra ei som endelig har funnet sine favorittløpesko. Det vil si, de er sponset av Frank haha.

Med disse skoene, nye trådløse hodetelefoner og verdens beste tights, så går løpeøktene som en lek.

Koden heiditindvik, gir deg 15% på ditt kjøp hos sudio, jeg er superfornøyd med mine nye TRE hodetelefoner. Sitter vanvittig godt, selv når svetten siler under intervalløktene. Jeg valgte selvfølgelig blå, men de finnes i fire ulike farger. #spons

Koden heidi15 gir deg 15% på ditt kjøp hos Bara Sportswear. Tightsene sitter som støpt, sklir ikke ned og er ikke gjennomsiktige. Masse lekre nyheter ❤ #spons

Jeg har akkurat fullført ukas første intervalløkt, som ble 6×4 min, og ja, skrudde opp farten ennå litt denne uka – juhuuuuu.

God tirsdag ❤

//Sponset innhold//

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s