Older and wiser?

Tusen takk for alle gratulasjoner på bursdagen min. Dagen startet med lang frokost etterfulgt av en råbra styrkeøkt. Deretter dro Frank og jeg til Oslo for å se Les Misérables på Folketeateret. Jeg hadde kjøpt billettene i julegave til Frank, og det ble en fantastisk opplevelse. Frank er blodfan, men selv jeg sang høyt i bilen på vei hjem. Det ble også deilig asiatisk middag på Oriental. Siden forestillingen startet halv tre, hadde vi middag klokka seks, og var faktisk hjemme før ni. Da rakk vi en episode av Manhunt på Netflix før leggetid – perfekt. Forøvrig en vanvittig bra serie.

Dagen derpå, og jeg vet ikke om jeg er så mye klokere, men sterkere er jeg iallefall blitt det siste året. Itillegg føler jeg endelig at jeg begynner å bli noe klokere når det gjelder astmaen min. Så ja, litt klokere 😉 Jeg har prøvd meg frem, løping med og uten medisin. Løping utendørs uten medisin fungerer ikke i det hele tatt, jeg høres ut som en flodhest. Har også følt at kulde og fuktig luft er tungt, selv med medisin. Derfor har det blitt mye løping innendørs på mølle den siste tiden. Fredag var det derimot sol og nydelig vintervær. Jeg tok Ventoline, la ut på løpetur, og løp min raskeste 8km siden jeg husker ikke når. I tillegg var turen 50/50 i sone 3 og 4, altså har jeg ikke løpt maks, og det var på snødekte, tildels slappsete veier. Dette lover bra. Jeg fikk også nye Hoka løpesko av Frank til bursdagen, de skal testes ut allerede imorgen.

Lørdag og søndag ble det styrke igjen, og jeg liker fullkroppsøktene jeg startet med denne uken, gøy med variasjon. Alt i alt, veldig fornøyd med å bli 38 år, føle meg både sterkere, mer utholden og kanskje en anelse klokere også.

God søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s