Nye treningsklær og nytt treningsopplegg!

Nye treningsklær i posten og nytt treningsopplegg, det gir motivasjon. Etter en periode hvor jeg har splittet øktene mine i ulike muskelgrupper, har jeg bestemt meg for å prøve fullkroppsøkter en periode. Jeg har gått ned fra fire, til tre styrkeøkter i uka, lagt inn en yogaøkt og mer løping.

Igår kom det ny sponsorpakke i posten fra Bara Sportswear. Den inneholdt to nye tights, singlet og genser. Det ga selvfølgelig ekstra motivasjon til dagens økt. Hvis det er mulig å forelske seg i en tights, så har jeg gjort det. OMG! Se på den printen! Blå er min favorittfarge, og den dype blåfargen mot de mørke grønne bladene på tighsten er bare rålekkert.

Dagens fullkroppsøkt så slik ut:
3×5 knebøy
2×8 knebøy
4×5 pullups
4×5 benkpress
4×10 sittende roing m/smalt grep
3×8 militærpress
3×10 bicepscurl m/stang
2×15 facepull m/tau
3×12 knee tuck i slynge

Bara har forresten lansert masse lekre nyheter forrige uke. Blant annet long sleeve i grå og hvit. Singleten som jeg har på bildet, i hvitt. Jeg elsker den singleten og har den i alle farger. I tillegg har det kommet 4 nye tights med lekre prints, og en svart med kule detaljer. Beste treningstightsene som finnes ❤ Koden heidi15 gir deg 15% på ditt kjøp.

God tirsdag ❤

//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s