Min hverdagsstil!

Når jeg ikke går i treningsklær, så går jeg stort sett i joggedress. Joggedressen er det første jeg tar på meg når jeg kommer hjem. Når jeg ikke går i joggedress så er jeg en jeansjente, og veldig basic i stilen. Jeg er ikke spesielt glad i å gå i butikker, så når jeg først finner noe jeg liker er jeg ganske enkel, da kjøper jeg flere i ulike farger. Til og med da jeg skulle kjøpe brudekjole brukte jeg begrenset med tid, jeg kikket litt i EN butikk, fant to kjoler, prøvde og tok en av dem.

Det er sikkert ikke bare meg som merker at det å finne klær når man har litt muskler som tyter ut her og der, kan være vanskelig. Bluser har jeg gitt opp, alltid for trange over ryggen. Så da jeg fant noen myke deilige gensere på Gina Tricot, så kjøpte jeg flere…. ganske mange faktisk….

Jeg går stort sett alltid i jeans på jobb, men å finne jeans som er smale i livet og ikke strammer på lårene er ikke lett. Hanne tok meg med til en Levi’s butikk rett før jul, jeg var skeptisk, har ikke hatt Levi’s bukse siden 90-tallet, og da var det 555 med sleng om noen husker dem. Men, jeg fant en modell jeg elsker, Levi’s mile high super skinny, høy og smal i livet og sitter perfekt på lårene, med benlengde 34 er de også lange nok til meg som er 1.73. Du gjettet riktig, kjøpte flere….

Vintersko fant jeg på Nike Concept Store i New York noen år tilbake, og jepp, fikk med meg tre par av dem også. De er varme og med joggesko såle – perfekt!

Så der har du meg, ikke veldig komplisert. Det beste er at dersom jeg trenger flere jeans, så har jeg nå størrelsen og kan klikke dem rett hjem i postkassa 🙂

God torsdag ❤

2 tanker på “Min hverdagsstil!

  1. Jeg er så lik deg, går i joggedress og basicklær. Jeg har jo en jobb hvor jeg går i hvitt også, så til tider føler jeg at jeg bare går i joggis og treningklær 😂🙌🏼

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s