2x overkropp igjen…

Denne uka startet jeg med yoga, da hodet var litt kranglete søndag og mandag. Tirsdag var derimot formen bra igjen og jeg kjørte en knallbra beinøkt. Onsdag ble det rygg og skuldre, og idag ble det biceps, triceps og bryst med beste Hanne.

Jeg har fått noen tilbakemeldinger på at det er morsomt at jeg deler øktene mine. Jeg følger ikke noe program om dagen, men jeg lager alltid et program før jeg drar på trening, så jeg har en plan. Jeg har stort sett sluttet å skrive antall kilo jeg løfter, rett og slett fordi du selv må føle på hvor mye du klarer i forhold til det nivået du er på.

Beinøkta delte jeg også på instagram tidligere i uken, men dersom du ikke fikk den med deg så kommer den her:

A1 5×10 knebøy m/stopp

B1 3×10+10 lunge matrix

C1 3x 10+10 utfall bakover fra step
C2 3×10+10 side squats m/strikk

D1 3×12+12 gående utfall
D2 3×12+12 ettbeins markløft m/kettlebell

E1 3×12pull through
E2 3×12+12 sidekick i kabel

F1 4×5 pullups
F2 4×8 toes to bar

Onsdagen rygg/skuldre og core økt. Her bør du ikke ha dårlig tid på trening. Jeg tok med gooooood tid….

A 4×5 pullups m/vekt

B 4×5 markløft

C 4×5 skulderpress

D 4×8 sittende roing

E 4×8 nedtrekk smalt grep

F1 4×10 opptrekk til haka m/manualer
F2 4×8 fremoverlent flies m/manualer

G1 3×12 lat pulldown m/tau i kabel
G2 3×12 facepull i kabel

H 3xmaks enarms sittende latpulldown i kabel

I 3xmaks skulderøvelse jeg ikke husker navnet på 😉

J 4×20 stående rotasjon m/vektskive (core)

Dagens økt tok litt mindre tid, da Hanne og jeg hadde tidspress. Hanne skulle ha PT time rett etter økta vår. Vi la derfor inn trisett og supersett, for å få kjørt oss mest mulig på kortest mulig tid.

A1 4×5 pullups m/nøytralt grep
A2 4×5 dips (både Hanne og jeg har slitt med skulder problemer, men nå har vi begge så smått begynt å prøve oss på dips igjen – super øvelse)
A3 4×5 pushups

B 4×10 benkpress m manualer

C1 3×8+8 bicepscurl
C2 3×10+10 hammer curl

D1 3×10 biceps i høy kabel
D2 3×10 flies i kabel

E1 3xmaks tricepspress m/tau overhodet
E2 3xmaks enarms triceps press m/manual (pump ut)

F Core øvelse med ball

Her måtte Hanne avslutte, jeg kjørte noen ekstra øvelser på bein og core:

G 4×8+8 bulgarske splittbøy

H 3×10 1,5 knebøy i kabel

F 2×20 crunch i kabel

Bare en dag igjen til helg folkens, det er deilig det ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s