Winter Wonderland!

Valdres ❤ Det blir ikke bedre. Ekte julestemning, snø, skiturer og bare kos. Frank og jeg har fått to fine skiturer, tre for Frank sin del, da formen min ikke var helt toppers. I tillegg ble det to styrkeøkter på Ryfoss treningssenter. Makan til service, vi fikk låne eget nøkkelkort, og hadde da tilgang til senteret hele jula. Det er et minisenter, men vanvittig velutstyrt, de har alt du trenger og litt til. Ryfoss er litt som Skomakergata, vi synes nesten det var litt synd at den lille lokale Joker butikken hadde flyttet inn i nye fancy lokaler. Den gamle var jo så koselig. Uansett, Valdres leverer julestemnning som du finner på postkort. Jeg blir like begeistret og glad av Valdres, som min lille nevø på 5 år ble da han fikk lue med hodelykt og en HEL pose med skumnisser til jul. Den barnlige gleden er herlig ❤ Jeg lar bildene tale for seg.

Verdens fineste julerøde votter er strikket av min svigerinne Kristine.

Fortsatt god jul ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s