Hvem får DEG til å føle deg bra?

For ett par dager siden, ble jeg tagget i ett innlegg Anne Kari Vangen hadde lagt ut på sin instastory. Jeg ble faktisk helt rørt av innlegget hennes. For er det noe jeg ønsker med min instagramprofil, så er det å motivere og få andre til å føle seg bra.

Jeg er så enig med Anne Kari, følg dem som gir deg noe bra, som inspirerer og motiverer. Det er ikke nødvendigvis dem med hundretusenvis av følgere som inspirerer meg mest. Det som inspirerer meg er jenter med ekte treningsglede, som deler treningsøkter, nye morsomme øvelser, bilder med positiv energi, jenter som byr på seg selv. Jenter som Anne Kari.

Jenter som Kristin, altså hvis du trenger energi og treningsglede…. da må du følge denne solstrålen. Hun er bare helt herlig.

Hvis du vil se vakker løfteteknikk, så må du følge denne jenta, makan.

Mennesker som kjemper, mennesker som aldri gir opp…

Astrid Kvale, som lever med kreft, allikevel er hun stadig ute på nye friluftseventyr. Det er så vanvittig imponerende. Vi har alle litt å lære av hennes ståpåvilje.

Marita S. Johansen, som kjemper hver dag mot MS, allikevel er hun ute å løper, ute på fjellturer og i oktober klarte hun sin første chins. Dama er råsterk!

Det er ikke mange «kjendiser» jeg følger. Men er det en kjendis jeg inspireres av, så er det Cecilia Brækhus. Det er gøy med jenter som er litt annerledes, som driver med noe som er litt utafor boksen. Det digger jeg.

Jeg kunne nevnt så mange mange flere, men poenget mitt….

Surround yourself with people who motivate you, encourage you and just make you feel good about being you ❤

God torsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s