Happy girl

En ganske fornøyd Heidi idag. Jeg har malt ferdig 1.etasjen, jippi, både tak (som Frank har malt) og vegger er ferdig. Huset er pyntet til jul og jeg har fått trent. Ikke bare har jeg trent, men jeg har løftet markløft, UTEN smerter i ryggen. Nå har jeg lært, skal ta det gradvis. Derfor startet jeg på lette vekter idag, med 3×10 på 60kg, og ga meg mens leken var god.

Dagens økt så slik ut:

10 min mobilitetstrening (er blitt så flink)
3×10 markløft
6×5 pullups
3×10+10 utfallsmatix
3×10+10 utfall bakover
3×10+10 SLDL (single leg deadlift)
3×20 crunch i kabel

Frank er på vei hjem fra hytta, han har vært der med hundene i helgen. Hvis han rekker å skru opp ny sofa, så tror jeg jammen det blir julefilm og julebrus i julepynta hus ikveld. Ja, jeg elsker førjulstiden ❤

Alle treningsklær fra Bara Sportswear – sponset

God 1. søndag i advent ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s