Svettefest på stuegulvet!

Frank og jeg holder på å pusse opp hjemme. Vi maler tak og vegger i hele første etasjen, noe vi har utsatt i sånn cirka 10 år. Så da Frank la skøytene på hylla i høst, gikk vi til innkjøp av maling, og i helgen kom vi endelig i gang. Jeg skal fortsette malingen i dag, men kjørte først en effektiv trening hjemme. Økten fant jeg på bloggen til Funkygine.

Jeg dro vektveksten ut av skapet, den trengte å luftes litt, det er en stund siden den var fremme sist. Jeg ryddet unna campingstolene (som vi for tiden bruker som sofa), satte på musikk og kjørte igang. Fy flate, jeg lover svettefest på stuegulvet. Når du også vet at det kan komme en IKEA bil på døra når som helst, ja da setter du inn ett ekstra gir for å bli ferdig. 10 kilos vektvest ga i tillegg en rullende massasje på ryggen, når jeg kjørte sit ups, 2 in 1 😉

Økten ser slik ut, sirkeltrening, 5 runder:

30 reps squat
30 reps push ups
30 reps alternating lunges
30 reps dips
30 reps step ups
30 reps sit up & lift

For hver gjennomførte runde reduserer du med fem repetisjoner. Det vil altså være 30 repetisjoner på første runde, 25 på andre, 20 på tredje, 15 på fjerde og 10 repetisjoner på femte og siste runde.

Jeg rakk også noen pullups i trappa, som ikke er helt ferdig malt ennå…. Siden bildene ble sinnsykt dårlige, slenger jeg med ett litt finere fra den kalde fine vinteren.

God onsdag ❤

Alle klær fra Bara Sportswear.

//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s