I love BARA

Som mange av dere har fått med dere, er jeg sponset av Bara Sportswear. Jeg fikk en melding fra dem, rett etter deres oppstart i januar 2017, om jeg ville teste ut en tights. Da besto sortimentet av tre ulike tightser. Kort tid etter kom pakken i posten, jeg likte passform og stoffet veldig godt, tightsen ble raskt en favoritt. Siden januar har sortimentet blitt utvidet betraktelig med flere tights, gensere, sports-bh’er og topper. Skapet mitt har blitt fylt opp med Bara treningtøy og jeg har bare blitt mer og mer glad i klærne. Forrige uke lanserte Bara nye singleter i tre lekre farger, jeg har allerede forelsket meg i min grå. Jeg må faktisk ha ALLE fargene, superdigg. Frank må stadig på fotooppdrag for frua, og her er noen av bildene.

Den nye tank toppen ser slik ut:

Black Friday og Cyber Monday er over, men du kan fortsatt benytte deg av rabattkoden heidi15 ❤

God tirsdag!

//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s