I can’t believe we did it!

Igår gikk Hanne og jeg laaaangt ut av komfortsonen. Ideen kom på en hyttetur vi hadde tidligere i høst. Vi ble sittende å prate om ungdomstida vår, og fant ut at vi begge har sunget i kor og vært solister. Hanne har også gått musikklinja på videregående, og hatt sangpedagog. Hanne har sunget litt i bryllup og begravelser siden den gang. Jeg har ikke opptrådt siden videregående, altså 20 år siden. Vi synger som regel alltid når vi trener sammen, og gauler i bilen til og fra jobb, men en scene foran 100 mennesker, det hadde ingen av oss gjort på mange år.

Vi har fått til to øvinger sammen på Øvingshotellet i Oslo. På mandag hadde vi «generalprøve», og begynte å få kalde føtter. Skulle vi virkelig gjennomføre dette?

Igår snek vi oss avgårde og kolleger begynte å ane at det var noe pågang. Vi dro til julebord lokalet, koblet oss opp og kjørte igjennom. Hun som er ansvarlig for julebordet fikk tårer i øynene, vi tok det som et godt tegn.

Tilbake på jobb begynte folk å spørre hva vi drev med, stakk av i arbeidstida og kom for sent til avdelingsmøte. Ingenting, sier vi. Noen timer senere sitter vi drittnervøse til bords og venter på at vår administrerende direktør skal ønske velkommen til julebord, og mot slutten av talen introdusere oss. Vi svetter og rister så vi nesten ikke klarer å ta en siste slurk vann før vi entrer scenen. Jeg måtte gå barbeint, fordi jeg skalv så at skohælene klimpret i gulvet. (og opptrådte uten sko). Alle var sikre på at vi skulle rekruttere folk til Mester Grønn sitt Toughest lag neste år, eller kjøre en oppvarming til julebordet med knebøy og pullups. Så da dette strømmet ut av høyttalerne, var det mange som ble overrasket.

Jeg hører selv at jeg er sykt nervøs, men vet du hva, det gjør ingenting. Jeg er så stolt av oss Hanne. Vi gjennomførte. Vi beviste igjen at det er utenfor komfortsonen man vokser. Den følelsen vi satt med etterpå, er ubeskrivelig. Alle de herlige kommentarene og tilbakemeldingene, vi ble helt satt ut vi. Jeg som vanligvis sovner så fort jeg legger hodet på puta, ble liggende våken, litt uforstående til at vi faktisk gjorde dette. Hanne; vi er ganske rå. You&Me babe – love you ❤

God lørdag, kom deg ut av komfortsonen ❤

1 tanke på “I can’t believe we did it!

  1. Tilbaketråkk: 35 års jubileum! | heiditindvik.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s