Upperbody pump!

Løfteabstinenser!! Jeg var livredd for at jeg ikke skulle komme meg på trening i dag, fy som det snør ute. Heldigvis har vi både piggdekk og firehjulstrekk på en av bilene våre. Frank kom derfor å hentet meg, og jeg kom meg på trening. Gårsdagens #funkygine challenge som Hanne og jeg skulle kjøre sammen, måtte jeg stå over da migrenen kom snikende. I dag er heldigvis formen bedre, og det ble en real overkroppsøkt som jeg selv satte sammen:

A1 3x maks pullups

B1 3×10 sittende roing smalt grep
B2 3×12 latpulldown i kabel

C1 3×10 skulderpress m/stang
C2 3×10 deltahev m/manualer

D1 3×10 bicepscurl m/stang
D2 3×12 hammercurl

E1 3×10 tricepspress m/tau
E2 3×10 stående enarms triceps pressm/manual

F1 5×10 pushups
F2 5×12 kneetucks i slynge

Og dere, ved midnatt starter Bara Sportswear Black Weekend, med crazy priser, opptil 50% rabatt. Happy Shopping og god onsdag ❤

Tights og sports-bh fra Bara Sportswear

//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s