Årets siste?

Hjemme halv fire, og ute av døra igjen ti minutter senere. Det blir tidlig mørkt ute, og jeg hadde lyst til å rekke en løpetur i skogen. Snø på bakken, skyfri himmel og ikke et menneske. Jeg angret litt på at jeg ikke hadde tatt piggene under skoa, men uten fikk jeg litt mer balansetrening. Det begynte ganske fort å skumre, men snøen lyste opp den delen av løypa som ikke har belysning.

Det ble 7 kilometer i deilig frisk vinterluft, etterfulgt av en halvtime med yoga i stua, deilig. Mulig det ble årets siste løpetur i skogen. Kommer det litt mer snø, er det nok ikke lenge før vi må ta frem skiene istedenfor løpeskoene. Frank og jeg skal faktisk ta frem skiene allerede førstkommende helg, for på hytta er det i alle fall skiføre ❤

 

God lillelørdag ❤

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s