Bend so you don’t break!

De siste tre ukene har jeg slitt med korsryggen. Det kommer ikke av maksløft i markløft som noen trodde. Videoen jeg la ut på Instagram tidligere i uken var fra ifjor før jul. Kroppen har gitt meg signaler over lengre tid, men jeg har bare ikke villet høre på den. Nå har jeg derimot innsett at den stive kroppen min trenger mer bevegelighet. Igår rullet jeg ut yogamatta i stua, og oppdaget en ny verden. Det ligger drøssevis med instruksjonsvideoer på Youtube. Jeg kjørte igjennom denne og denne. Etterpå føltes det som om ryggen min hadde vært hos kiropraktoren.

Jeg er så vanvittig stram/stiv på baksiden av låra, fytti, selvfølgelig henger dette sammen med ryggvondt. Så da instruktørdama på Youtube ba meg stå i posisjonen downward facing dog, så tenkte jeg bare auuuuuuu, og lagde grimaser. Instuktørdama, smilte og tok lange dype pust, mens mine hørtes mer ut som en som en flodhest som kommer opp fra vannet for å trekke luft.

Målet nå er å gjøre yoga en gang i uken, samt bli mye flinkere på mobilitetøvelser før styrketreningen. Jeg skal også ligge HELT unna knebøy, markløft og lignende øvelser de neste to ukene. Det innså jeg idag, da jeg lesset på 70kg i knebøy fordi ryggen føltes bra. Det var helt til sett nummer to, da begynte det å murre i ryggen igjen. Jeg lærer aldri, er det mulig å være så utålmodig? Nå blir det to uker med alternativ trening og pause fra programmet mitt. Hvis ikke det hjelper må jeg ty til nålebehandling, det har fungert tidligere.

God søndag, og gratulerer med farsdagen til pappa’en min. Verdens beste, snilleste, tøffeste og mest sporty pappa. Heldig er jeg som har en så god pappa ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s