We rise by lifting others!

Jeg har aldri vært veldig tøff, jeg liker meg egentlig best i komfortsonen min. Utenfor den sonen, blir jeg fort usikker og mister troen på meg selv. De siste årene har jeg derimot blitt mye mer sikker på meg selv. Treningen har hjulpet meg mye, det har blitt min arena, en arena hvor jeg føler meg trygg, hvor jeg føler mestringsfølelse.

Jeg er så heldig å ha både en mann og venner som pusher meg. Frank har vært utrolig god på å pushe meg, rett og slett fordi han vet at det bor mye mer i meg enn det jeg til tider har trodd selv. Det har føltes tøft noen ganger, men jeg er så glad for at du spiller meg bedre og tøffere Frank. Jeg har blitt en råere Heidi med deg ved min side. Du stiller alltid opp, og heier meg frem. Gjennom gjørme og vann i hinderløp, på trening, i hverdagen, opp nye fjelltopper, i klatreveggen, løpeturer, I could go on forever.

Hanne, det er ingen tvil om at jeg har gjennomført flere ting med deg, som jeg aldri trodde jeg skulle si ja til. Når Frank i tillegg pusher på, ja da er dere to uslåelige på å få Heidi til å gjøre ting hun ikke trodde hun kunne.

Jeg har syk høydeskrekk. Det tok vel sånn cirka ett år, før jeg turte å bli med David til Klatreverket i Drammen. De første gangene tenkte jeg at dette blir siste gang, men jeg fortsatte å dra. Jeg følte at jeg ikke mestret klatringen, jeg skalv i veggen, så bare oppover og valgte ruter jeg klarte lett.

De to siste klatreøktene har jeg sett ned, tenkt på hvor jeg skal sette beina, pushet tøffere ruter og blitt bedre. Jeg kom meg halvveis opp en 7’er rute, med god hjelp fra ikke mindre enn tre mannfolk som sto å ropte til meg. Jeg var nær ved å gi opp FLERE ganger, men jeg pushet til jeg ikke hadde mer.

David har fått både Frank og meg hekta på klatring. Han er utrolig flink til å veilede, og vet å finne gode nye ruter til både Frank og meg i veggen. Nå har grugledingen til klatreøktene gått mer over til glede. Det hadde jeg ikke trodd.

Må også skryte litt av Klatreverket i Drammen, det er et fantastisk godt miljø der, herlige mennesker med masse kunnskap.

Jeg er så evig takknemlig for alle dere som lar meg være meg. Allikevel utfordrer dere meg, pusher komfortsonen min og gjør meg bedre. Tusen takk ❤

//We rise by lifting others//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s