Winter is coming!

Frank og jeg har tilbragt helgen i Valdres, eller som vi liker å kalle det, paradis på jord. Vi har hatt med oss Nanook og Akela, og mine foreldre. Lørdag pakket vi sekken, og dro ut på tur etter frokost. Snøen har allerede lagt seg i fjellet, det var det i alle fall to firbeinte som synes var helt topp. Vi fikk oss en nydelig tur, litt snø i lufta men vi søkte ly i veggen på en gammel støl og spiste lunsj ute i frisk luft. Det er lite som er bedre.

Rett før helga fikk jeg nye hodetelefoner i posten fra Sudio Sweden. Jeg rakk å teste dem på en treningsøkt, og ble imponert. Hodetelefonene sitter ufattelig godt på hodet med myke øreputer og er meget lydisolerende. Det liker jeg når jeg er på trening alene, å være i min egen lille musikkboble. Hodetelefonene er trådløse, og har god lyd, i tillegg digger jeg designet. Modellen jeg har på bildet, heter Regent og har utskiftbare caps.

 

Du kan kjøpe dem her. Bruker du rabattkoden sudio_heiditindvik får du 15% på hele sortimentet.

God søndag ❤

Foto Frank Tindvik

//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s