Bry deg!

I oktober er er det fokus på en veldig viktig sak, brystkreft. Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft samt å støtte brystkreftforskning. Vi er mange som har opplevd kreft i nær familie. Noen blir kreftfri, men ikke friske. Iår handler årets Rosa sløyfe aksjon om senskader etter kreftbehandling. Du kan se en kort, men meget sterk film om akkurat dette her.

I vår familie har vi opplevd kreft på nært hold. Mange av dere har tidligere lest om dette på Frank sin blogg. Min svigermor, Franks mamma, fikk brystkreft og ble egentlig erklært frisk. Noen år senere fikk hun blodkreft, og vi mistet henne. Vi har lært oss å leve med sorgen, men den går aldri bort. 

Jeg er så takknemlig for å jobbe i en bedrift som bryr seg. Mester Grønn er en av hovedpartnerne til årets aksjon. I år har vi også fått med oss de Norske skijentene for å få økt oppmerksomhet rundt saken. I den forbindelse har Mester Grønn designet skidresser med blomstersløyfe på. Jeg var så heldig å få låne en til disse bildene.

Du kan støtte saken ved å kjøpe et rosa sløyfe produkt, eller ved å gi en gave direkte. Dette gjør du for eksempel enkelt via Vipps. Les mer her.

Dette er ikke et sponset innlegg. Ja, jeg jobber i bedriften som er hovedpartner,  men har selv valgt å skrive dette innlegget. Dette er en viktig sak for meg personlig ❤

Bry deg ❤

Alle bilder: Frank Tindvik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s