Dagens intervaller i høstsol!

Jeg startet i helgen på en ny fase i programmet fra Jon. I forrige fase var det blant annet MYE pullups, 40 og 50 i slengen, 4 dager i uken. Nå har det gått over til pullups m/vekt, det er så gøy. Er det EN ting jeg føler at jeg virkelig mestrer om dagen, så er det pullups.

Idag var det intervaller som sto på planen. Jeg har fått et alternativ for å gjennomføre på mølle dersom været er veldig dårlig. Idag strålte derimot høstsola, og jeg snørte på meg løpeskoene for utendørs-alternativet til intervallene som så slik ut:

10 min rolig jogg
Lett mobilitetstrening med fokus på hamstrings

60m cirka 50% innsats
60m cirka 60% innsats
60m cirka 70% innsats
60m cirka 80% innsats
1 min hvile mellom hver 60 meter

4×100 meter sprint med 100% innsats (legg til en sprint hver uke)
3-4 min hvile mellom hver sprint

2×200 meter sprint med 100% innsats (legg til en sprint hver uke)
3-4 min hvile mellom hver sprint

1×400 meter sprint med 100% innsats (legg til en sprint hver uke)

Ro ned med mobilitetstrening

Nå skal kvelden nytes i sofaen med The Wire på HBO. Frank og jeg ser denne serien for tredje gang, den er så sinnsykt bra.

Jeg elsker høsten ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s