Holmestrand-patriot!

Etter snart 11 år i Holmestrand, kan jeg med hånda på hjerte si at jeg har blitt en Holmestrand-patriot. Mine kolleger kan nok også skrive under på det, da jeg til stadighet skryter av den flotte byen jeg bor i. De siste årene har det også skjedd en del i vår lille by! Vi har fått nytt flott bibliotek, ny jernbanestasjon som er bygd inn i fjellet, og en 70-meters fjellheis som frakter folk opp og ned til toget. Havneområdet har blitt oppgradert, og det gamle jernbanesporet har blitt kyststi fra Holmestrand til Sande. Jeg er som dere vet ikke fra Holmestrand, det er det Frank som er. Han var dog noe i tvil, da jeg foreslo at vi skulle flytte fra Oslo til hans hjemby. Da vi forsto at vi kunne kjøpe hus, for samme prisen som et lite krypinn i Oslo, med skogen og flotte turområder rett på utsiden av døra, ja da var vi ikke lenger i tvil noen av oss.


Dager som idag blir jeg ekstra glad for å bo i Holmestrand. Jeg kom hjem fra jobb, slang på meg treningstøy og løp rett inn i skogen. Idag sto bakkeintervaller på planen, og det er ikke vanskelig å finne en bakke, da Botnemarka er ganske kupert. Ikke et menneske møtte jeg på, jeg hadde hele skogen for meg selv. Badet i høstsol, og gullfargede trær.

De av dere som kjenner meg, vet at jeg trives godt i mitt eget selskap. Derfor er det lite som slår en time i skogen alene for å tømme hodet etter en lang dag på jobb. Jeg har faktisk ikke savnet Oslo en eneste gang etter at vi flyttet. Nå bor vi midt mellom Oslo, og min hjemby Porsgrunn. Perfekt! Kort til både venner og familie både her og der.

Selv om noen har lurt på om jeg er får provisjon av Holmestrands ordfører for hver innbygger jeg klarer å rekruttere til vår vakre kystby, så er ikke dette et sponset innlegg. Det vil si, klærne jeg har på meg er sponset…. selvfølgelig fra Bara Sportswear.

Holmestrand i mitt ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s