Every day is a new beginning!

Den siste uka har ikke vært strålende på treningsfronten. Jeg vet ikke hvorfor, men ingenting har liksom funket. Jeg har slitt med en vond skulder. Jeg «trasset» meg igjennom ukas dips både mandag og torsdag, det var ikke det lureste jeg har gjort. Derfor ble det hviledag både fredag og lørdag. I går tok jeg turen inn til Oslo, spiste pizza og shoppet litt med Hanne. Lørdagskos ❤

I dag var skuldra bedre, og pullups gikk heldigvis bra. Hva skulle jeg gjort uten pullups? Fremover blir det å finne alternative øvelser til dips, mer pullups? haha.

Søndagens økt besto av følgende:

50 pullups (deles opp, gå aldri til failure)

W2H knebøy (W2H = work up to heavy)

4 runder:
5 knebøy 80% av 1 RM
20 sekunder pause
3 knebøy 80% av 1 RM
20 sekunder pause
2 knebøy 80% av 1 RM

Endelig satt knebøy som den skulle også. Jeg kjørte første runde på 70 kg, og økte til 72,5 kg på de tre siste rundene. Det er der jeg skal være i forhold til min 1RM.

Siste del av økta inneholdt egentlig blant annet kettlebellswing/goblet squat, det ble byttet ut med følgende for å spare skulderen:

Maks antall runder på 15 minutter
10+10 bulgarske splittknebøy m/hantler
10 gående utfall m/hantler

5×10 leg extension

Når jeg har hatt en dårlig økt, prøver jeg å legge den bak meg og tenke at i morgen er det en ny dag. Jeg begynte å gi opp håpet om å få en skikkelig bra økt denne uka, men i dag kom den. Every day is a new beginning!

God søndag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s