Long time no see

Det har vært dårlig med blogging den siste uka. Dagene bare flyr avgårde, det er allerede oktober. I helgen var jeg så heldig å ha med meg to venninner til hytta vår i Valdres, Hege og Hanne. Vi fikk oss en fin fjelltur, tiltross for VELDIG tett tåke i toppen. Lunsjen nøyt vi ute i høstfjellet, og fargene er fortsatt like fargesprakende.

Jeg er inne i en litt tung periode med styrketreningen. Sånn er det noenganger, det går litt i bølgedaler. Pullups er fortsatt en favoritt, mens markløft og knebøy ikke føles bra om dagen. I går måtte jeg justere ned i forhold til hva Jon hadde satt opp for meg i knebøy, det er ikke gøy. Jeg satser på at det snur fort igjen. Det hjelper selvfølgelig på motivasjonen å ha noen å trene sammen med. Mandag var det styrke med Frank, og igår trente jeg med Hanne og Hege. Hanne har «testmedlemskap» på Sporty24 frem til 1 november. JIPPI 🙂

I dag har det vært klatring igjen med Frank, David og hans datter Claire. Frank og jeg tok topptaukort eksamen to uker tilbake, og sto med glans ifølge instruktøren. Frank er allerede proff i veggen, mens jeg fortsatt sliter med høydeskrekken og grugleder meg til klatreøktene.

God onsdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s