Det er i motbakke det går oppover!

Ukas andre løpeøkt sto på planen i dag, bakkeintervaller. Frank og jeg er så heldige å bo nærme skogen, og stiene/grusveiene innover er veldig kupert, det er derfor ikke vanskelig å finne en passende bakke.

Dagens økt satt opp av Jon, så slik ut:

5 min rolig jogg (oppvarming)
5 min lett mobilitetstrening

Finn en cirka 40 meter moderat bakke, altså ikke en stupbratt bakke. Løp hardt opp, jogg rolig ned.

10 min kontinuerlig løping
5 min hvile
8 min kontinuerlig løping
5 min hvile
6 min kontinuerlig løping

10 min rolig jogg/lett mobilitetstrening

Bakkeintervaller gir god effekt på kondisjon, og er også god trening for legger, lår og rumpe. Det er definitivt i motbakke det går oppover.

Alle klærne er selvfølgelig fra Bara Sportswear. Det er godt kvaliteten er så god, for disse klærne kjøres i vaskemaskinen flere ganger i uka. Det har definitivt blitt mitt favoritt treningstøy. Tightsene sitter som et skudd, sklir ikke ned, er ikke gjennomsiktige og har utrolig behagelig stoff. Toppene og genseren har også utrolig deilig passform og stoff.

Rabattkoden heidi15 gir deg 15% på ditt kjøp hos Bara Sportswear.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s