Fartslek i skogen!

Idag sto intervaller på planen. Intervallene skal egentlig gjennomføres på en bane, men jeg hadde ikke lyst til å løpe rundt og rundt i dag. Jeg snørte derfor på meg joggeskoene, og løp til skogs isteden. Intervallene ble da mer som en fartslek i terrenget, helt supert.

10 min rolig jogg (oppvarming)

Deretter 8 runder av følgende:
2 min rolig (sone 1-2)
2 min medium (sone 3)
1 min hardt (sone 4-5)

10 min nedtrapping

For en fantastisk start på uka. Jeg elsker høsten ❤

Tights, genser og sports-bh fra Bara Sportswear

//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s