New week, new goals!

Ferien er over, og to arbeidsdager er allerede tilbakelagt. Noen lurer på kanskje på om treningsbloggen min har blitt en toppturblogg. Statistikken min gikk til himmels da jeg blogget om toppturene våre, jeg har derfor vurdert å si opp jobben, gå toppturer og blogge, haha.

Men, hvis du lurer på om toppturer er trening, så kan jeg skrive under på at det er det så absolutt. Hvis dere ønsker bootybuilding jenter, så anbefaler jeg blant annet turen til Surtningssue. Jeg lover at å gå 1500 høydemeter med bratt stigning og sekk på ryggen, hvor de siste hundre meterne er i nysnø og du synker igjennom – det gir bootygains.

Idag ble det derimot en annen form for trening av bootygains. Jeg har ikke lagt programmet til Jon på hylla, om dere trodde det. Jeg fullførte de tre «forberedende» ukene før ferien, og igår startet jeg opp med del en av det Jon har kalt «the hard work». Nå skal det jobbes med både styrke og kondisjon. Igår var det intervaller utendørs, idag var det følgende økt:

8×4 pullups

W2H (work up to heavy, don’t max) markløft
3×2 markløft 80-85% av 1RM
4×5 hurtig markløft 65% av 1RM («riv» stanga opp fra gulvet, pass på at det ikke går på bekostning av teknikken)

EMOM/Every minute on the minute – 16 minutter
8x knebøy 55% av 1RM
100 meter roing (alt du har)
Når de 16 minuttene har gått, har du fullført 8×8 knebøy og 8×100 meter roing. Usikker på hva ulike begrep innen crossfit betyr, sjekk ut denne oversikten.

2×15 ettbeins markløft m/kettlebell
3×12 stående fremoverlent roing m/stang
3×10 bicepscurl m/stang

Jeg glemte å ta bilder på dagens økt, men Frank tok noen bilder igår i mitt favoritt antrekk fra Bara Sportswear. Cherry Signature tights, har nemlig fått en matchende topp, jeg elsker dette settet. Fargen er helt fantastisk, og sjekk ryggen på toppen – love it ❤

Koden heidi15 gir deg 15% på ditt kjøp hos Bara Sportswear

//Sponset Innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s