Bildedryss fra dagens tur!

Idag har Frank og jeg vært på ny fjelltur. Det ble faktisk 1 1/2 tur, da vi måtte snu etter 2,5 km på første turen, da det var altfor mye vann i elva vi skulle krysse. Det var rett og slett umulig å komme over. Opp til en topp ville vi, og valget falt på vakre Grindane (1724 moh), som vi faktisk ser rett på fra vindu i stua på hytta. Her er et lite bildedryss fra dagen.


Jeg har testet litt grenser idag i forhold til høydeskrekken, beveget meg utpå kanten av fjellsidene. Imorgen blir det en ny test, vi prøver oss på Knutshø, som er til tider en luftig tur. Jeg er spent!

God lille lørdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s