Norgesturné med NAF boka

Da jeg var liten, ble det nesten ikke sommer før Pappa tok frem NAF boka. Vi var alltid på bilferie i Norge, og broren min og jeg synes det var helt topp. At andre dro til «syden», brydde vi oss ikke om. Det finnes knapt en krok i Norge jeg ikke har vært. I sommerferiene fartet vi rundt for å oppleve norsk natur, fra sør til nord, med NAF boka som trofast følgesvenn.

Jeg har selvfølgelig fortsatt tradisjonen, og planlagt bilturer i Norge for Frank og meg. Jeg er fullstendig klar over at det finnes Google maps, men jeg liker NAF boka. 

Idag har vi kjørt over Valdresflya, forbi Ridderspranget og videre til Lom. Der fikk vi med oss Norsk Fjellmuseum, Lom stavkirke og ikke minst Lom bakeri – altså – bare bakevarene er verdt turen til Lom. Kanelsnurrer, skoleboller, skillingsboller, pistasjboller og mange mange andre boller – yummi. 

Med magen full av bakevarer fortsatte turen over Sognefjellet. Det var tåke og lett regn men vi kunne skimte de råeste toppene som Store Skagastølstind i det fjerne. Ved Turtagrø svingte vi av og kjørte Tindevegen. Selve vegen er en attraksjon i seg selv. Jeg måtte selvfølgelig kjøre en Bara Sportswear fotoshoot.


Tindevegen ender nede i Øvre Årdal. Videre kjørte vi til Tyin og tilbake til vårt vakre Vang i Valdres. 

Imorgen blir det fottur i fjellheimen igjen! Ha en nydelig tirsdag ❤️

Bilder er tatt av Frank ❤️

//Sponset innhold//

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s