Ull er gull!

Er det en ting skapet mitt er fullt av (i tillegg til treningstights), så er det ulltrøyer. Jeg har helt seriøst like mange ulltrøyer som jeg har treningstights. Jeg har sports-bh’er, singleter, t-skjorter, langermede, tynne og tykke ulltrøyer. Uansett årstid, jeg bruker alltid ull i fjellet.

 

Hvorfor? Vel, når Frank og jeg går fjellturer så holder vi ofte høyt tempo. Vi skal som regel alltid opp på en eller annen topp (lider av topp-tur syken), og blir ganske svette. Ull absorberer og transporterer fuktighet og svette fra kroppen. Når vi stopper på turen mot toppen for å ta bilder, drikkepause eller nyte utsikten, blir man fort kald, ulla regulerer temperaturen og holder kroppen varm.

Jeg har alltid ull innerst. Tidligere gikk jeg i vanlig sports-bh i fjellet, men den er byttet ut med ull. Det samme er trusa, jeg elsker ulltrusene mine. Dette settet fra Johaug er fantastisk digg.

Ting jeg ALLTID har i sekken, er ekstra ullsokker (tenk om du skulle plumpe i elva), lue/pannebånd, hansker/votter, fleece, ultralett regntøy som også er vindtett og EKSTRA ulltrøye. Når vi når toppen, bytter jeg den tynne ulltrøya ut med en litt tykkere ulltrøye. Det er digg det. Da er det bare å dra frem nistepakka, kaffe og nyte fjellet.

Hvis du skulle finne på å bade i et fjellvann…. så skal jeg love deg det er digg å dra på seg både ulltruse, ulltrøye og ullgenser etterpå 😉

Ull er gull, også på sommeren 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s