I’m only human!

Den siste måneden har det vært flere dager med migrene, noe som er uvant etter å ha vært veldig bra en lang periode. Igår måtte jeg faktisk være hjemme fra jobb. Jeg ble liggende hele dagen i mørket på soverommet. Utpå ettermiddagen følte jeg at det lettet noe, og gikk en tur i skogen i regneværet. Ikke akkurat veldig opplagt, men deilig med frisk høstluft. Jeg fikk en kommentar på Instagram igår, fra nydelige Janne Larsen; «en av grunnene til at jeg følger deg, du tillater deg å være menneskelig midt oppi alle de supermenneskelige krumspringene dine». For ja, jeg er ikke alltid supermenneske, som det kanskje kan se ut som på min instagramprofil. Derfor valgte jeg også å skrive dette innlegget, og legge ut bildet under. Ikke akkurat nysminket og superfresh 😉

Inatt måtte jeg opp igjen å ta migrenemedisin, lå våken i over en time før jeg endelig sovnet. Da jeg våknet idag morges føltes hodet lettere, og jeg dro på jobb. Planen var å klatre idag, men isteden ble det en rask styrkeøkt med Hanne. Det var null energi, og null trøkk. Det ble ikke bedre utover i økta heller, men jeg gjennomførte.

3×10 bicepscurl
3×10 stående roing m/stang – 8 sekunder hold på toppen i siste repetisjon
3×10 pushups

Hvert tredje minutt i 30 minutter:
4 pullups
4 overhead press
10 box jumps

EMOM pushups
1 pushups første minutt
2 pushups andre minutt
3 pushups tredje minutt
Fortsett til failure…
Idag kom jeg ikke lenger enn til 10, målet var 16.

Dagens innlegg sprudler ikke akkurat over av energi, men satser på at energien kommer raskt tilbake.

I’m only human

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s