Toughest, I beat my obstacle!

Endelig var dagen kommet, dette hadde jeg gledet meg sykt mye til. Det ble ikke Tough Viking grunnet influensa, og Viking Race ble avlyst av arrangøren, Toughest skulle bli årets eneste og råeste løp. Hva skjer? Allerede igår kveld kjente jeg at migrenen var på vei, etter en hektisk uke på jobb. Natt til idag måtte jeg tilslutt kaste inn håndkle, og stå opp for å ta migrenemedisin. Jeg sto på badet å gråt, sint, fortvilet og lei meg. Dessverre lot jeg det påvirke meg for mye idag. Hanne kunne løpt fortere, kroppen min var sliten, men vi holdt sammen hele veien. Vi er et team; sa Hanne. Det kaller jeg bestevenninne ❤

Vi klarte alle hindre med unntak av to, tre for min del. Jeg måtte gi slipp, da det var igjen to ringer. Jeg vet jeg er sterk nok. Isteden lot jeg 2 1/2 hinder (som jeg ikke klarte), av 40 hinder!! ødelegge litt av go’følelsen min idag. Nå høres det sikkert ut som jeg hadde en forferdelig dag, men jeg hadde ikke det. Jeg har fått skrudd hodet på riktig plass igjen, og ser at prestasjonen er råbra. Vi klatret tau til topps, hoppet i sølevann fra x antall meters høyde, svømte i iskaldt vann flere ganger.

Vi klarte hinder vi ikke klarte sist, blant annet et helt nytt hinder hvor du måtte flytte ringer bortover, noe vi aldri har prøvd tidligere, men klarte med glans. Vi løp i gjørme opp til halsen, over og under nett, suste over monkeybaren.

Sist men ikke minst, syrefesten mot toppen i Holmenkollen, før vi krysset målstreken hånd i hånd. Neivel, så ble ikke tida toppers idag, men jeg gjennomførte, med min beste killer chick Hanne.

 

Frank stakkars løp vel nesten hele hinderløypa selv, med sekk på ryggen, og kamera for å få tatt bilder av oss in action. Tusen tusen takk for at du alltid stiller opp Frank.

Det ble en rååååå dag! Vi kan konkludere med at vi både klarte hinder og trenger et bad…. Har grus, jord og gjørme mellom tenna og i trusa haha ❤

God lørdag ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s