It’s time to get jacked again!

Hjelpes, lider noen ganger av bestemmelsesvegring. Ett par uker tilbake bestemte jeg meg for å sette i gang med nytt treningsprogram, valget falt på Gjennomtrent fra webcoaching. Jeg gjennomførte litt over en uke, og synes programmet er bra, men det er også litt «kjedelig». Jon har skjemt meg bort, med programmer jeg synes er fantastisk morsomme, veldig variert, og ikke minst, det er laget kun til meg. Det var flere enn en gang i fjor høst, hvor jeg tenkte at dette orker jeg ikke, for programmene er ikke akkurat noen «walk in the park». Det som holdt meg gående var resultatene, jeg ble både sterkere og mer utholden.


Så hva gjorde jeg i går, jeg dro frem programmet fra i fjor høst «Heidi Get Jacked». Ups….. Dette er det siste av tre programmer som Jon har laget til meg.

Week 1 Deload/Prep
Week 2 Perp/Ramp Up
Week 3 Ramp Up/Structural work
Week 4-12 Fun Time – also known as all the hard work (Uke 4-6 er like, deretter nytt oppsett uke 7-9, uke 10-12 nytt oppsett igjen, siste innspurt)
Week 13-14 Peaking
Week 15 Maxing

I uke 1-3 er løpingen egentlig satt opp kun som rolige økter, men jeg kommer til å kjøre noe hardere, med tanke på Toughest 2 september. Styrkedelen skal jeg derimot følge som oppsatt. Nå er det ingen vei tilbake, jeg har bestemt meg. Gjennomtrent får vente til utpå nyåret, nå skal jeg kjøre på med morsom crossfit inspirert trening. Jeg lover å dele flere av øktene med dere. Dagens økt så for øvrig slik ut:

100 pullups
100 dips
100 pushups

Del dem opp som du ønsker, og gå aldri til failure…

Oh happy day ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s