Blå motivasjon!

De siste dagene har ikke vært helt toppers. Jeg slet med migrene fredag før helgen, men det slapp i løpet av kvelden, og helgen var fin. Mandag våknet jeg derimot igjen opp meg migrene, og den slapp ikke. Den satt godt i til utover tirsdags kveld. Fem migrenetabletter i løpet av de siste dagene, det er ikke bra, men endelig er det klarere i toppen. Jeg fikk også litt ekstra motivasjon i posten fra Bara Sportswear i går, ny blå Glacier sports-bh, som matcher min Glacier tights – lykke!

I dag ble det endelig en etterlengtet styrkeøkt. Kroppen føltes tung og sliten, ikke så rart, men det ble en bra økt. Jeg minner alltid meg selv på hvor heldig jeg er, som har blitt så mye bedre, bare jeg passer på å trene regelmessig, spise godt og få nok søvn. Det å stå opp og legge meg til samme tid hverdag, som helg, har blitt utrolig viktig. Så når jeg får noen migreneanfall innimellom, så er jeg takknemlig for at det har blitt sjeldnere og sjeldnere de siste årene. Du kan lese mer om hvordan treningen har endret hverdagen min her.

Tusen takk for alle god bedring meldinger, setter stor pris på det. Ha en strålende kveld fine dere ❤

//Sponset innhold//
Rabattkoden heidi15 gir deg 15% på ditt kjøp hos Bara Sportswear

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s