Dare to dream big!

I vinter inngikk jeg et samarbeid med Bara Sportswear. Jeg takket ja til å prøve en tights fra dem. Bara Sportswear var da i oppstartsfasen, og sortimentet besto av tre tights. Sortimentet har siden i vinter blitt utvidet, med flere tights, genser, topp, sports-bh og flere nyheter er på vei. Jeg kan virkelig gå god for tøyet, jeg bruker tightsene til både løping, styrketrening og klatring. De sitter som støpt, er ikke gjennomsiktige, høye i livet, faller ikke ned og har superdigg stoff. I tillegg er det utrolig kult at det er norsk design, med base i vakre Tromsø. Du kan lese den inspirerende historien til Regine og samboeren her. Mottoet for Bara Sportswear «Dare to dream big», sier mye. Det er det livet handler om, man må tørre å drømme og satse på drømmene sine.

Samarbeidet har også resultert i at Frank har stilt opp som fotograf, når kona skal ta bilder. Mulig noen synes det er litt rart når de kjører forbi ei jente med rosa hår som flekser i fjellet, men fy så mange fine bilder Frank har tatt. Han har også tatt flere bilder til en sak jeg skrev for Bara Sportswear om utetrening. Jeg må benytte anledningen til å dele noen av bildene med dere.

 

 

Dare to dream big

//Sponset innhold//
Rabattkoden heidi15 gir deg 15% på ditt kjøp hos Bara Sportswear.

Foto: Frank Tindvik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s